HeartHunting is vinden & verbinden van passie, gedrag en karakter aan de juiste bedrijfscultuur & performance, naast vakinhoud. De HeartHunting methode is een alternatieve sollicitatiemethode. Het is een 3-fasen en 8-stappenplan dat het handvat biedt om gestructureerd en concreet ander werk te vinden dat bij je past. Door het analyseren van talenten, karakter en passie, zoeken wij samen met jou naar de beste op bedrijfscultuur passende organisaties. Wij helpen je net zo lang tot je dat ander werk gevonden hebt, mits je doet wat je moet doen.

Anders dan de term HeartHunting misschien doet vermoeden: niets zweverigs, knuffeligs of kolenloperigs, wel Rotterdams praktisch en effectief. Onze werkwijze werkt: een paar honderd gingen je voor met persoonlijke begeleiding. Honderden hebben groepsgewijs van de Hearthunting methode kennis genomen en daar werk van gemaakt.

Geen gezweef, wel praktisch en effectief

HeartHunting: het hard en zacht van het individu in balans met de vakinhoud, de bedrijfscultuur en teamperformance. In de huidige markt zijn het mensen die het verschil maken tussen succes en falen. Een groeiende organisatie verwerft een competitief voordeel als ze de juiste mensen op het juiste ogenblik op de juiste plaats inzet, in het juiste team waar het past op karakter. De ‘perfect fit’. Dat zit veel meer in wie je bent dan in wat je kan.

Met die visie in het achterhoofd, helpen wij als kennis- en trainingsbureau professionals zichzelf te analyseren en vervolgens te presenteren bij organisaties waar deze diens talenten het beste kan inzetten. De door ons in eigen huis ontwikkelde HeartHunting methode helpt iedereen met minimaal een HBO-opleiding, werk te vinden dat past. Iedereen kan de methode eenvoudig toepassen. Wie eenmaal de Hearthunting-methode heeft omarmd en ermee succes heeft geboekt, weigert nog alleen ouderwets te solliciteren met motivatiebrief & CV op vacatures. De investering in HeartHunting betaalt zich altijd terug.

HeartHunting-Passie-en-Performance_groot

Messcherpe analyse voor een messcherpe verbinding

Wij worden warm van een grondige strategische analyse op het individu waar deze het hardste kan groeien. Op vakinhoud, passie en karakter. Met dezelfde aanpak helpen wij, met onze samenwerkingspartners, hele teams vooruit. Wij stimuleren persoonlijk leiderschap, ontdekken sterke punten en dragen bij aan een betere omzet en groei, ook op de lange termijn.

HeartHunting kijkt liever onder het oppervlak(-kige). HeartHunting richt zich juist op die elementen die een veel grotere invloed hebben op het functioneren: wie iemand is en wat die wil, waar die gelukkig van wordt en energie van krijgt en bovenal in welk team en bedrijfscultuur het beste past: de culture fit. Waar het hart naar uitgaat, om te komen tot topprestaties. Gevolg is dat wij messcherpe analyses maken en vervolgens messcherp een kandidaat aan een nieuwe passievolle toekomst verbinden. Niet als headhunter namens de nieuwe organisatie, maar als trainer van de kandidaat mede ten dienste van de nieuwe organisatie.

Alleen tevreden met het allerbeste

Marktconform zijn we bepaald niet. Daar zijn wij trots op! Wij leveren alleen de beste kwaliteit en échte toegevoegde waarde, anders beginnen we niet aan een opdracht. Onze lat ligt hoog en dat verwachten wij ook van de mensen met wie wij werken.

Bijzondere liefde voor het vak, bijzondere vergelijking

Het klinkt misschien gek om mensen en auto’s met elkaar te vergelijken. Maar HeartHunter Ruud Kruip heeft naast iets met bijzondere mensen en talentontwikkeling, ook iets met bijzondere auto’s. Niet bij voorbaat duur, wel bijzonder. Daarom vergelijken wij ons graag met Auto Leitner. Een van de beste en meest betrouwbare autobemiddelaars van gebruikte auto’s in Nederland: Auto Leitner uit Alkmaar, gespecialiseerd in unieke, bijzondere automobielen.

Van eigenaar Douwe Leitner kunt u uitstekende kwaliteit verwachten; de collectie bestaat uit goed onderhouden bijzondere exemplaren, veelal van de eerste eigenaar, schadevrij en met een lage kilometerstand. Tegen een scherpe prijs, maar niet goedkoop. Bijzondere auto’s die van eigenaar willen wisselen, vind je bij Auto Leitner.

Bijzondere mensen met ervaring die willen groeien, met goede referenties, volop talenten, passie en een betrouwbaar karakter, die kunnen terecht HeartHunting. Ervaren professionals die op zoek zijn naar werk met passie bij een “nieuwe baas”, al dan niet zelfstandig. Wij stuwen unieke talenten en daarmee unieke organisaties vooruit!