Stop met vacatures schieten, leer HeartHunting

Bij het bekende solliciteren reageren honderden sollicitanten tegelijk op 1 vacature. Iedere sollicitant “aapt de ander na”, doet wat iedereen doet. De best passende op basis van wat iemand kan, is de gelukkige. Kans van 1 op 300 dat je slaagt. Herken je dat? De kandidaat is volgend en hoopt op de baan.


Bij HeartHunting ben je als kandidaat leidend. Je kiest voor de 1-op-1 benadering: op wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Je volgt de 3 trechters in 8 stappen. Stap-voor-stap. Je zoekt de werkgever die past en creëert daar de gewenste vacature. Daar worden jij én jouw nieuwe werkgever beter van. Iedereen kan leren hearthunten. HeartHunting is een concreet praktisch 8-stappenprogramma. Het biedt een all-in-one totaalpakket van Zelfanalyse tot Arbeidscontract.

HeartHunting is Smarthunting!

Er is bewust gekozen voor de ietwat zweverige term HeartHunting. Er is geen groter contrast te bedenken met de concrete praktische aanpak die erachter zit. Ik heb als ervaringsdeskundige meer dan 10 jaar alle nuttige informatie over solliciteren gebundeld. Informatie uit boeken, eigen en andermans praktijkervaringen, foute en slimme zetten, outplacement, zelfanalyses, filmpjes op het gebied van solliciteren. Al die informatie heb ik omgezet naar een blauwdruk in solliciteren, in 8 slimme concrete stappen. Kortom, HeartHunting = SmartHunting.