HeartHunting is pro-actief “werk dat bij je past” najagen

Er zijn meerdere praktische programma’s ontwikkeld om te leren hearthunten. Dat kan met:

1. zelfstudie
2. 1-op-1
3. in groepstrainingen & workshops

Afhankelijk van jouw behoeften en budget. In die programma’s leer je op een niet bedreigende manier jezelf te ont-dekken en vervolgens werk bij te vinden dat bij je past. Niks zweverigs, geen nutteloze adviezen waar je niks mee kan. Wel praktische opdrachten in een helder proces van Z tot A. Alle exclusieve trainingen, workshops, actieprogramma’s en overige informatie zijn gebaseerd op actuele inzichten op het gebied van HeartHunting, solliciteren en arbeidsmarkt. Ze hebben een hoge praktische waarde. Doe er je voordeel mee. In het ergste geval leer je iets.

De 8 stappen in HeartHunting

Bijna iedereen kan leren hearthunten. HeartHunting is een concreet praktisch 8-stappenprogramma. Het biedt een all-in-one totaalpakket van Zelfanalyse tot Arbeidscontract. De 8 stappen zijn:

Het waarom van HeartHunting (Sollicitatietraining aan studenten van De Haagse Hogeschool):

Lees hier meer over het daarom je HeartHunting moet leren.

Wil je nog meer leren of lezen over HeartHunting, vraag dan het gratis boek HeartHunting aan en “abonneer” je gratis op mijn nieuwsbrief met artikelen, raadpleeg deze informatieve website, of kijk op de website voor bedrijven van WIJDELAND HeartHunting.

/* ]]> */